TEKİRDAĞ / ÇORLU - ŞEHİT METİN ARSLAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

ŞEHİT METİN ARSLAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Türkgücü Mh. Ekin Cd. No12 Çorlu / Tekirdağ
Vizyon
Topluma örnek ve önder olan; Sürekli gelişim felsefesine sahip, Hayata başarılı ve nitelikli öğrenci yetiştiren, Takım ruhuyla bütünleşen personeli ile bir aile oluşturmuş, Mensubu olmaktan onur duyulan bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin ilahiyat fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir.
Başarılar
İNGİLİZCE ARAPÇA
HAFIZLIK EĞİTİMİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 60 KİŞİLİK
Ulaşım
ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE 5 VE 9 NO´LU OTOBÜS HATTI OKULUMUZUN ÖNÜNE KADAR GELMEKTEDİR.
ÖĞRENCİ SERVİSLERİ MEVCUTTUR.
Türkgücü Mh. Ekin Cd. No:12 Çorlu / TEKİRDAĞ
2 KM
ORTAOKUL: 145 LİSE: 184
Okulumuz 2016-2017 Eğitim öğretim yılında açılmıştır.
Okulumuz 2016-2017 Eğitim öğretim yılında açılmıştır.
Sportif Etkinlikler
YÜZME KURSU GELENEKSEL OKÇULUK KURSU KARATE VE TEKVANDO KURSU KRAVMAGA KURSU SINIFLAR ARASI FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI
TÜBİTAK 4006 TÜBİTAK 2204 TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ ROBOTİK KODLAMA ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları