TEKİRDAĞ / ÇORLU - Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğrencilerimiz Etkin Öğrenme ve Ders Çalışma Stratejileri Konusunda Bilgilendirildi.

Okulumuz öğrencileri ile etkin öğrenme ve ders çalışma stretejileri ile ilgili sınıf rehberlik çalışmaları yapılmış, gerekli durumlarda bireysel görüşmelere de yer verilmiştir. Ayrıca Test Çözme Teknikleri konulu okul panosu da bu konu başlığı altında hazırlanmıştır. Öğrencilerin akademik başarılarını arttırmak için "etkin öğrenme ve ders çalışma stratejileri"ne yönelik psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından hazırlanan "Öğrenme Stilleri ve Öğrenme Stillerine Göre Çalışma Becerileri" konulu yayın öğrencilerimizle paylaşılmıştır, konuyla ilgili bireysel görüşme ihtiyacı duyan öğrencilerle görüşmeler ise dönem boyunca devam etmektedir.
 31-12-202131-12-202131-12-2021

Yayın: 31.12.2021 - Güncelleme: 04.01.2022 15:39 - Görüntülenme: 406