TEKİRDAĞ / ÇORLU - Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Lise Öğrencilerimizle Yürüttüğümüz MUSIC IS FROM MY HEART İsimli eTwinning Projemiz

Okulumuz Ortaokul İngilizce Öğretmeni Asiye TEKİNER tarafından 9A Sınıfı öğrencilerimizden(Gülnihal AKYOL,Meryem KARATAŞ ve İkra Nur YENİ)nin katılımıyla kurucu ortak olarak dahil olduğumuz MUSIC IS FROM MY HEART isimli projemiz ülkemizden 8, İspanya'dan 1, Romanya 'dan 1 ve Bosna-Hersek'den 1 okulun katılımıyla Ekim ayında başlamıştır.

Music is from my heart eTwinning projemiz,öğrencilerimizin anadilden şarkıları hedef dil olan İngilizceye çevirmeleri veya İngilizceden anadile çevirmeleriyle  ,öğrencilerin hem yabancı dil alanında hem de teknoloji alanında gelişimlerini destekleyecektir. Projemizin temel amacı, farklı ülkelerden farklı öğrencilerle beraber takım çalışması yapabilmelerini,teknolojiyi etkin kullanarak yaratıcılıklarını geliştirebilmelerini,şarkıları çevirerek kelime bilgilerini geliştirmelerini ve beraberinde Web 2.0 araçlarını aktif kullanmalarını sağlayacaktır.
25-02-2022

Yayın: 25.02.2022 - Güncelleme: 25.02.2022 14:39 - Görüntülenme: 281