TEKİRDAĞ / ÇORLU - Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

LGS'de Başarılı Olmuş Öğrencileri, Sınava Hazırlanan Öğrencilerimizle Buluşturduk.

Lgs süreci uzun ve emek verilerek azimle,çalışmayla ve kendine güvenerek ilerleyecek bir süreç olduğu için ; öğrencilerimizin sınav hakkında bilgilendirilmesinin yanında, psikolojik olarak aynı süreçten geçmiş ,onları anlayabilecek sınava girmiş ve başarılı olan arkadaşlarıyla görüştürmenin faydası gözetilerek bir planlama yapılmıştır.  2020 LGS sınavında başarılı olmuş öğrencilerimiz, bu yıl sınava hazırlanan öğrencilerimiz ile online platformlar aracılığı ile buluşturduk. Sınava giren öğrenciler tecrübelerinden, çalışmalarında, eksik ve tam yaptığı çalışmalardan bahsederek etkili örnek oluşturdular ve sınava hazırlanan öğrencilerimiz sınav ve süreçle ilgili merak ettikleri soruları, kaygılarını, heyecanlarını, endişelerini soru sorarak paylaştılar. Etkili iletişim ve dinleme ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan, ayrıca motivasyon için de olumlu katkılar sunan bir çalışma olmuştur.

29-04-202129-04-202129-04-2021

Yayın: 29.04.2021 - Güncelleme: 29.04.2021 12:53 - Görüntülenme: 436