TEKİRDAĞ / ÇORLU - Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

7. Sınıf Öğrencilerimize, Velilerimize ve Öğretmenlerimize Hedef LGS 2021 Programının Tanıtımını Yaptık.

7.sınıflar için yaz dönemi ve 2021-2022 eğitim öğretim yılı LGS ye hazırlık sürecine yönelik alınacak tedbirler kapsamında Hedef LGS programı tanıtım çalışmaları öğretmen, veli ve öğrencilerimize ayrı ayrı oturumlar şeklinde gerçekleştirilmiştir. Online platformlar aracılığı ile ;
Öğretmenlerimiz ile toplantılar yapılarak gelecek yıl planlaması ve koçluk sistemi değerlendirilmesi yapıldı,
Velilerimiz ile seminer çalışması yapılarak LGS nin ne olduğu,  süreçte olacaklar ve yapılacaklar, öğrenci-veli- öğretmen işbirliğinin önemi gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı,
Öğrencilerimiz ile online toplanarak LGS nin ne olduğu, kendilerini bekleyen sınavın ayrıntıları, ders bazında sınav değerlendirmesi yapılarak, sonrasında Koçluk Sisteminin nasıl ilerlediği anlatılarak gelecek yıl için hedeflerimizin ve çalışmalarımızın bu yıl Haziran ayından itibaren başlayıp sınava kadar devam edeceği konusunda çalışmalar gerçekleştirildi.
Yapılan çalışmalara öğretmen,veli ve öğrencilerimiz etkin katılarak ve hedeften haberdar edilerek yarar sağlamış şekilde sonlanmıştır.

29-04-202129-04-2021

Yayın: 29.04.2021 - Güncelleme: 29.04.2021 12:57 - Görüntülenme: 425